НА ФОКУСПолицейски

Шефът на районното в Смолян стана заместник в Областната дирекция на МВР

Комисар Костадин Бундов е новият заместник-директор на ОДМВР-Смолян, а досегашният му пост – началник на Районно управление –Смолян, се поема от главен инспектор Иван Мечкарски, съобщиха от пресцентъра на полицията. Смяната е направена със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. Комисар Костадин Бундов е временно преназначен за заместник-директор и началник на отдел „Криминална полиция“ при Областна дирекция на МВР – Смолян.

Комисар Бундов е роден през 1974 г. в гр. Смолян. В системата на МВР постъпва през 2000 г., като е заемал длъжностите – разузнавач в сектор „Борба с организираната престъпност“ и  началник на сектор „Криминална полиция“ в Районно управление-Чепеларе. От 2014 г. до момента бе началник на Районно управление – Смолян.

Главен инспектор Иван Мечкарски

На поста началник на Районно управление на МВР – Смолян, със заповед на министъра на вътрешните работи от 15.06.2022 г.,  временно е преназначен гл. инспектор Иван Мечкарски.

Иван Мечкарски е роден през 1970 г. в гр. Мадан. В системата на МВР постъпва през 1999 г., преминавайки през различни нива в йерархичната структура на министерството. От 2014 г. е на ръководна длъжност – началник група „Териториална полиция“ в Районно управление-Смолян, която ръководи до назначаването му на настоящата длъжност.

 

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close