Реклама

Сайтът „Отзвук.БГ“ (https://otzvuk.bg) е част от портфолиото на медийната група „Отзвук“ – Смолян, включваща и:

– Вестник „Отзвук“ – седмично печатно издание за политика, култура, икономика и журналистически разследвания, излизащо от 18 май 1993 г.

– Най-големият регионален сайт за обяви (https://obiavi.otzvuk.bg).

– Интернет телевизия „Отзвук.БГ“ с канали във Facebook и Youtube, която излъчва на живо най-важните събития в Смолян и региона на Средните Родопи.

В „Отзвук.БГ“ може да намерите актуални новини и репортажи от Средните Родопи и общините Смолян, Девин, Чепеларе, Златоград, Мадан, Рудозем, Доспат, Неделино, Борино и Баните, както и най-важното от историята, културата и традициите на родопчани. Сайтът има около 150 000 посещения на месец и близо 15 000 фенове във Facebook.

Действителен собственик по смисъла на § 1 т. 10 от Допълнителните разпоредби на Закона за задължителното депозиране на печатни и други произведения и за обявяване на разпространителите и доставчиците на медийни услуги на „Отзвук.БГ“ ЕООД е Зарко Филипов Маринов.

„Отзвук Online“ и вестник „Отзвук“ предлагат както отделни (само в електронното издание или само във вестника), така и едновременени публикации на реклами, обяви и съобщения, с които  предлагаме на нашите клиенти:

  • Най-доброто съотношение цена-аудитория
  • Качествено обслужване
  • Отстъпки до 50%
  • Символични цени за обяви с нетърговска цел
Цени за публикуване на реклами, обяви, съобщения и платени публикации във вестник „Отзвук“ и www.otzvuk.bg
Tarifa-Otzvuk-2018