Advertisement
ИнцидентиНОВИНИ
ТРЕНД

Почина смолянчанинът, който се простреля с газов пистолет

Днес в УМБАЛ „Св. Георги” е издъхнал 39-годишния Владимир Ташков, който се простреля в главата с газов пистолет. Въпреки направените две животоспасяващи операции, лекарите се оказаха безсилни пред пораженията, нанесени от оръжието.

39-годишният смолянчанин се простреля в събота вечерта в семейната вила в село Полковник Серафимово. Открит е от майка си в една от стаите. А сигналът в полицията е подаден към 23,00 часа.

Първоначално пострадалият бе транспортиран в смолянската болница, след което в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив в много тежко състояние със засягане на мозъка на няколко места.

Предполага се, че Владимир е бил изпаднал в тежка депресия и затова е посегнал на живота си.

„Отзвук“ изказва съболезнования на близките!

 

Advertisement

ЕДИН КОМЕНТАР

 1. инж ХРИСТИНА Анастасова Сбиркова Канавос каза:

  ПРОКЛЯТИЕ ЗА ВАС ЛЪЖЦИ!!
  ЗОДИИ= РЕЛИГИОЗНА ВОЛЯ РЕЛИГИИТЕ=волята на САТАНАТА, КОИТО НИ МАЛТРЕТИРАТ С ЛЪЖАТА КОЯ Е ПО ЧИСТА А ВСИЧКИ РЕЛИГИИ СА. РАЗВРАТ=РЕЛИГИОЗНОТО СЪРЦЕ СЪЗДАДЕНО ОТ КРЪСТА = УБИЙСТВО НА ПРИРОДНИЯ СЪПРУГ С ЧЕТИРИ ИЗНЕВЕРИ чрез промяна на ПРИРОДНИЯ СЪПРУГ С ЧУЖДИ СЪПРУЗИ !КРЪСТА = УБИЙСТВО НА ПРИРОДНИЯ СЪПРУГ С ЧЕТИРИ ИЗНЕВЕРИ чрез промяна на ПРИРОДНИЯ СЪПРУГ С ЧУЖДИ СЪПРУЗИ !=ТОКСИЧЕН ЧОВЕК =болестта РАК=кръвосмешенски роднински брак= !
  МЪЖЕ ЩЕ ВИ ПОПИТАМ :
  – ЩЕ изнасилите ЛИ ВСЕКИ ОТ ВАС И СИНЪТ ВИ ВАШАТА ДЪЩЕРЯ И НЕГОВА СЕСТРА КАКТО ГО НАПРАВИ АДАМ – АДЕМ ИЗНАСИЛ СЪС СИНОВЕТЕ СИ И ЗЕТ СИ дъщеря си Ева – Хавва = БОЖИЯ РАЗВРАТ=ДУХ, ДУША, МРЪСЕН ДУХ, наречен свят за да ни заблуди !! ДУХА лъже , ЧЕ РЕЛИГИОЗНИТЕ МАТРИЦИ ОТ КРЪВОСШЕНСКИ БРАК СА СВЯТИ, КОЙТО БРАК Е:
  1. патриарха – БОГ =фелопиевите тръби на пророчицата ЕВА-ХАВВА, където е заплодено ПРОТИВОПРИРОДНОТО ДЕТЕ ОТ СПЕРМАТА НА БАЩА И Адам – Адем ;
  2. американски католицизъм – господ=ствол на полов член на баща и АДАМ – АДЕМ, ебал дъщеря си Ева – Хавва ;
  3. имам- АЛЛАХ= главата на полов член на Адам – Адем, където в детствената ципа е съхранен родът деди и наследия УНИЩОЖИЛИ рода ва на ПРИРОДНИЯ брачен съпруг на ДАЩЕРЯ МУ ЕВА – ХАВВА ;
  =================
  = триъгълник БОГОРОДИЦА ЛЪЖАТА Е СЛЕДНАТА :
  -Патриархът, имам и американски Пастор лъжат, че троичното лице на дух, душата „святи дух“ е ПРИРОДА !!
  ХОРАТА СМЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ ПРИРОДАТА!! Ние ХОРАТА СМЕ УБИВАНИ ОТ КРЪВОСМЕШЕНСКИЯ ДУХ =сумата от сбора на трите вида брак :
  БРАК МЕЖДУ Адам – Адем и дъщеря му Ева – Хавва ,създадена от реброто му тоест му е дъщеря !!
  +
  БРАК МЕЖДУ ЕВА-ХАВВА – дъщерята на Адам – Адем със двамата си братя-синове на Адам – Адем
  + БРАК МЕЖДУ зет на Адам – Адем със дъщеря му Ева – Хавва
  ===================== сумата от сбора на трите вида брак, наречен БОГОРОДИЦА = ЗАЧЕНАТО ДЕТЕ ОТ ТРИТЕ ВИДА БРАК, което дете е БЕЗПОЛОВО РОДЕНО ОТ ЯЙЦЕ = животно!!
  Не можем да наречем този НАСИЛСПВЕН БРАК СВЯТ!

 2. интересно как в този вестник се позволяват коментари на социопати ,а реалните хора и коментарите им се трият и дебат за бъдещето на града няма .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!