Advertisement
НОВИНИ

Намериха мъртва изчезналата жена от Чепеларе

Откриха мъртва 77-годишната Елена Паскова от Чепеларе. Пет дни тя бе издирвана от десетки нейни съграждани. Днес, тя бе намерена безжизнена в гората до пистата „Мечи чал”.

Елена Паскова изчезна безследно час, след като си е взела пенсията от пощата в града. Последно е била видяна на 9-ти януари около 10,00 часа в центъра. Към 11,00 часа е засечена от камерите в района на ски-писта „Мечи чал”, след което следите й се губят. Синът й Христо Пасков успял същия ден да се свърже с нея към 17.00 часа. Тя му казала, че не се чувства много добре, но връзката прекъснала бързо.

Жената бе обявена за национално издирване.

„Преди малко е намерена в дере, в средната част на лифта към Мечи чал, доста нависоко. Предстои да започне оглед. Планински спасител я е открил, който заедно с полицаите са претърсвали района. Към момента няма данни за видими следи от насилие”, каза директорът на Областната дирекция на полицията старши комисар Костадин Пачеджиев.

Продължава издирването и на 82-годишната Захаринка Стоянова Караджова от Смолян, която изчезна на 30 декември 2022 г. „Имахме сигнал, че е забелязана, проверихме го, но за съжаление се оказа, че хората са се заблудили”, добави ст. комисар Пачеджиев. Захаринка Караджова е излязла от дома си на 30 декември и е тръгнала към централната част на Смолян, като последно е била засечена от камера на Стария център.

„Отзвук” изказва съболезнования на близките на починалата Елена Паскова.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!