Advertisement
Здраве

Козметичната марка Pandea BEAUTY печели все повече доволни клиенти

Ани Кирилова създаде собствена марка продукти за лице, която печели все повече доволни клиенти и положителна обратна връзка, защото е вложила цялото си сърце.

Грижа за кожата

Смяната на сезоните и особено навлизане в по-студения период от годината изисква промени в грижата за кожата. С подходящите продукти можем да ѝ помогнем за успешното адаптиране към новите условия, без да губи свежия си облик.

Кремът и серум за лице на Pandea Beauty са съобразени с изискванията на кожата през всички сезони. Те са на базата на балансирана формула, която успешно хидратира в дълбочина, без да създава чувство за омазняване и тежест, когато се нанесе върху лицето, шията и деколтето.

Pandea BEAUTY – взискателни към красотата на кожата

Прекрасното слънчево момиче, Ани, споделя на всички свои клиенти, че зимата е времето, през което кожата претърпява най-вече дехидратация и нарушени защитни функции. Хиперпигментацията също е често срещан проблем, с който трябва да се преборим. Възможна е и свръхчувствителност, която е отражение в кожата, поради по-сухия въздух и по-ниските температури.

Pandea BEAUTY са взискателни към красотата на кожата, затова предлагат крем и серум за лице с натурален състав, като базовата нотка е “Центела Азиатика” – наричана “билката на красотата” и имаща способността да регенерира и успокоява кожата, да подобрява еластичността и текстурата, да стимулира производството на колаген.

Съветите за грижата на кожата през зимата от Pandea Beauty

Здравата кожа през зимата изисква почистване, хидратация и слънцезащита. Пилинг продуктите също са много подходящи за мазна и комбинирана кожа, както и за дамите с хиперпигментация.

През зимата грижата за кожата трябва да е индивидуална според типа и структурата, като по-сухата кожа изисква повече хидратация (подходящи продукти са с хиалуронова киселина), докато комбинираната отново се нуждае от леки формули, които не омазнява и не оставят лицето да лъщи след нанасяне.

Дамите с чувствителната кожа биха могли да се насочат към продукти с успокояващи съставки като ниацинамид, а проблемната кожа следва да се третира според вида на несъвършенствата и под наблюдението и насоките на дерматолог.

Поръчайте още сега

Pandea BEAUTY е брандът, който си заслужава – поръчайте крем и серум за лице с натурален състав през сайта им – www.pandeabeauty.com или директно по телефона – +359896965335.

Вашата кожа може да е съвършена с подходящите продукти за лице. Продуктите на Pandea BEAUTY са плод на дългогодишен труд, проучвания и тестове, така че гарантират за високо качество.

Ако имате желание да получите повече информация за продуктите, следете новините от бранда във Facebook и Instagram – @pandeabeauty.

Advertisement

2 КОМЕНТАРА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!