Advertisement
ТемидаНОВИНИ

46-годишна жена на съд за умишлено убийство на приятеля си

Смолянската окръжна прокуратура внесе обвинителен акт срещу 46-годишната Снежана Йолджиева от Смолян за умишлено убийство. Делото на жената, която уби приятеля си, е насрочено в Окръжния съд и ще се гледа в края на септември.

Advertisement

Убийството на 50-годишния Огнян Огнянов, по прякор Джурата, бе извършено миналата година в смолянския квартал Устово. Престъплението е станало през нощта срещу 12 юни в къщата на Снежана на ул. „Гео Милев“. След поредното запиване и последвал скандал между двамата, жената решава да убие приятеля си. Докато Огнян лежал на леглото, тя забила кухненски нож с черна пластмасова дръжка в гърдите му. След като разбрала, че мъжът е мъртъв, Снежана сама подала сигнал на спешния тел. 112 към 03,00 часа.

Съседи и техни познати разказваха за пиянските оргии на семейството, за честите скандали и побоища. Двамата редовно употребявали алкохол, и след като се напиели, започвали скандалите между тях, често пъти прерастващи във физическа разправа.

По делото има доказателства, че жената е жертва на домашно насилие от страна на Огнян, срещу когото дори се е водело дело за нанесена телесна повреда на Снежана.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button