НОВИНИОБЩЕСТВО

130 млн. лв. са внесли в НАП жителите на Смолянска област от началото на годината

До 31 октомври 2021 г. в НАП Смолян са постъпили близо 160 млн. лева, което е близо с 21 млн. лева повече в сравнение със същия период на миналата година. Това съобщиха от пресцентъра на приходната агенция. Днес – 16 ноември, Националната агенция за приходите отбелязва професионалния си празник Денят на Свети Матей – първият събирач на данъци. По случай празника си, данъчните от офиса на НАП в Смолян отчитат още една година на рекордни приходи.

За улеснение на данъкоплатците, НАП предлага 150 различни онлайн услуги, което я нарежда на водещо място в страната сред дигиталните институции.

„Въпреки трудната година, с гордост мога да кажа, че ние не просто се справихме, ние се справихме изключително добре и стигнахме впечатляващи резултати. Благодаря на всички колеги, че отново и тази година, независимо от сериозните предизвикателства пред нас, бяхме мотивирани, целеустремени, със сериозен поглед към работата и доказан професионализъм“, каза директорът на НАП Смолян Таньо Караманолов в обръщение към служителите на офиса в Смолян.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close