ГОРУБСОПОЗДРАВЛЕНИЯ АРХИВ

Желаем безаварийна и успешна работа на всички заети в минния бранш!

Уважаеми съграждани, свързали съдбата си и тази на семействата си с историята на ГОРУБСО,
Уважаеми бивши и настоящи инженери, специалисти, миньори и обогатители,

Днес честваме 70 години от основаването на „ГОРУБСО“. През 1991 г. комбинатът е преобразуван в дружество, а през 1998 г. дейността му е прекратена. Обособени са 8 държавни акционерни фирми. Една от тях е „Горубсо Златоград“ АД. През 2018 г. е влято в „Родопи еко проджектс“ ЕООД.

Нашата компания е най-просперираща в Златоградската общинска икономика, със съществен принос в социално-икономическото развитие на региона, защото е в ритъма на най-добрите световни практики в рудопроизводството.

Тя е най-големият спонсор на всяко мероприятие в Златоград, поддържаме и подкрепяме детски градини, училища, църкви, болници, пенсионерски клубове, както и всички спортни събития на младежите в Златоград и всички останали населени места в общината. Нашият модел на бизнес поведение носи дългосрочна социална стойност за обществото. Инвестициите ни в безопасност на труда и грижата за хората отговарят на световните практики, внедрени са международни стандарти по управление на качеството и опазване на околната среда. С оглед на специализираната подготовка на високо квалифицирани кадри за работата на фирмата всяка година обновяваме и развиваме стажантски програми, работим в тясно сътрудничество с МГУ „Св. Иван Рилски“ в София, с КЦМ-Пловдив и други водещи институти в страната.

Спокойно можем да кажем, че „Родопи еко проджектс“ е едно от модерните лица на българската минерално-суровинна промишленост.

Нека си пожелаем този поминък да остане водещ за региона и все повече да се развива и просперира!

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

Желаем безаварийна и успешна работа на всички заети в минния бранш!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close