ВИДЕО

Открита дискусия на тема Перелик

Среща на Кирил Асенов с граждани и журналисти по въпроси, поставени в публичното пространство

Advertisement

32 КОМЕНТАРА

 1. След 13 години в чужбина реших да се завърна в България със семейството си и избрах Смолян. Политически съм безпристрастен и ми харесва инициативата на г-н Асенов. Обиколил съм почти всички райони около Смолян и съм доволен от избора си. Предполагам страха на гражданите или на някои от тях е да не се презастрои и и да не стане Перелик недостъпен за гражданите, които искат свободно да се разхождат сред природата и да има възможно най-малко бетон там. Но също трябва да отбележа, че Смолян има нужда от туризъм и ако може Перелик да стане привлекателен за туризма без да се превръща в новото черноморие ще бъде добре за всички. Следя с интерес събеседването и нека си припомним, че целта му трябва да е прогрес, а не политическа война.
  Поздрави!

 2. Има ли господин Асенов ресурса и решаващата роля за Перелик и смята ли да наема местни хора и фирми във дейността на стопанството си???

 3. Колко ОВЦЕ има в момента и колко животновъдни обекта са регистрирани на дружеството???

 4. Къде са тези 100 милиона туристи в радиус 400 км?!? А инфраструктура и бавене по граници? Сравнете средната надморска височина на Родопите и Алпите? Къде са ледниците. осигуряващи ски сезон поне от септември до май?

 5. не е въпрос , а само реалните данни за туризма между Благоевград и Смолян – не е в десетки пъти

 6. Г-н Маринов ! Не се отговори на въпроса ми за документите и жалбата не беше зададен.

 7. не бих се съгласил и с тезата, че туристическата индустрия се прави с неквалифициран персонал

 8. за да се коментира ски-проект в района на Перелик е нужно да му се направи екологична оценка, независимо дали коментираме т.нар. стар по ЗТСУ проект или изцяло новопланиран проект.

 9. Вече 15 години г-н Асенов е подсигорил работа за мен а от там и прехрана за моето семейство. Не разбирам защо се спъва реализацията на СТЦ Перелик при положение че ще се отворят доста работни места за да може да си останат нашите деца в родния си град

 10. Но въздействието и коментарът щеше да е много интересен със тези снимки,какви ли щяха да бъдат отговорите след като има доказателства.. Марио.

 11. Смятате ли, че ако беше дошъл някакъв софиянец местните щяха да са доста по сговорчиви.

 12. Възхищавам се на огромната амбиция и усилия,които Кирил Асенов влага за реализацията на проекта ПЕРЕЛИК! Аз съм сигурен и вярвам,че той ще се случи и това ще е от полза не само за Смолян, но и за целия регион! Пожелавам му успех!

Back to top button
Close
Close
Close