Advertisement
НОВИНИ

Наложиха 3 акта на рисков шофьор, излъчил видео в интернет

ОДМВР – Смолян и ГД „Национална полиция“ се самосезираха, след като в интернет и в медиите бе излъчено видео с младеж, който шофира рисково.

На снимките се вижда, че автомобилът е със смолянска регистрация. Само ден след излъчване на видеото, заснето на бул. „България в областния град“, нарушителят е установен от органите на реда.

От направената справка в полицейските масиви става ясно, че на 21-годишният смолянчанин в първите дни на януари, тази година е издадена и връчена заповед за прилагане на принудителна административна мярка спиране от движение на МПС поради техническа неизправност., съобщават от ОДМВР – Смолян. В рамките на неговата кратка шофьорска биография са му съставени 11 акта и 25 фиша за различни нарушения на Закона за движение по пътищата.

След извършената проверка, на младежа са наложени три нови акта: за управление на спряно от движение МПС; за промяна на конструкция на МПС; за промяна на модификация на МПС (подобрения по двигателя и затъмнени стъкла).

Пътна полиция отново напомня, че всяка промяна в конструкцията на МПС – то и/или допълнително затъмняване на стъклата не е позволена според ЗДвП.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!