Advertisement
НОВИНИ

Ще се окажат ли дамите в ДПС по-смелата част?

С обвинение в "лош театър" кметският наместник на Лещак Марина Порязова подаде оставка

Кметският наместник на село Лещак, община Мадан – Марина Порязова (ДПС) подаде оставка като обвини кмета на обвини Мадан Фахри Молайсенов в „лош театър“.

Днес след обяд в профила си в социалните мрежи тя се обърна към жителите на селото с думите:

Скъпи съжители на с. Лещак,
Понеже винаги съм била откровена към Вас, искам да Ви уведомя, че не желая да се кандидатирам за трети мандат и подадох своята оставка, като мотивите ми са описани в приложената оставка.

Искам да изкажа огромни благодарности, за подкрепата от Ваша страна през тези години. Запозната съм с всеки един проблем, както на всеки един от вас лично, така и с всички проблеми на селото.

През тези 8 години, се опитах да дам всичко от себе си, за да защитавам правата ви, и да помагам с каквото мога, дори в повечето случаи безвъзмездно.

Имам много какво да кажа още, но смятам, че по добре е да си тръгна с достойнство, отколкото да бъда премахната за това, че не съм удобна на някой.

Пожелавам на бъдещия кмет на селото да бъде толерантен към хората, да се грижи за всичко направено до тук, и да помага, на хората с неща, дори които не са негов ангажимент, и се надявам да не злоупотребява с длъжността си за лични цели, и да защитава вашите права, дори ако се налага да води битки за вашите права, както правих аз цели 8 години.

И не на последно място, благодаря за многобройните обаждания и подкрепа през тези дни. За мен най- доброто предстои!

Категорично заявявам, че ще изпълнявам поетите ангажименти, до края на мандата ми!

Бъдете здрави!
Марина Порязова, кметски наместник, с. Лещак, общ. Мадан“

Припомняме, че през месец октомври 2015 година депутатът от ДПС Хайри Садъков (тогава кандидат за общински съветник в Община Мадан), на предизборна среща за местни избори, представи Марина Порязова на среща с жителите на с. Лещак с думите: “Eднa изĸлючитeлнo eнepгичнa, paбoтливa и oтгoвopнa личнocт. Нaдявaм ce щe бъдe дoбъp cтoпaнин нa ceлoтo и щe пpeдcтaвлявa пepфeĸтнo вaшeтo нaceлeнo мяcтo. Убeдeн cъм, чe тя щe ви yпpaвлявa пpeз cлeдвaщитe чeтиpи гoдини.“

На свой ред кандидатът за кметски наместник на с. Лещак Марина Порязова се обръща към хората с думите: „He cъм чoвeĸ, ĸoйтo e ceднaл дa чaĸa зaплaтa. Иcĸaм дa paбoтя зa xopaтa и нaceлeнoтo мяcтo”. И oбeщaва дa paбoти чecтнo c xopaтa, дa paзбиpa пpoблeмитe им и дa ce oпитвa дa ги peшaвa. „Aз нe ce oтĸaзвaм лecнo, yпopитa cъм и миcля, чe щe ce cпpaвя c paбoтaтa, и щe бъдa пoлeзнa нa xopaтa!“, пocoчва oщe тя.

 

 

Днес по повод оставката на Марина Порязова бившият областен председател на ДПС Салих Аршински в профила си в социалните мрежи написа следното: „Дамите в ДПС ще се окажат по-смелата част. Най-после някой да каже, че “Царят е гол”. Най-интересното обаче тепърва предстои!“

Очаквам още кметове, кметски наместници, съветници да съберат кураж и да въстанат срещу онази малка клика, която живее и тлъстее на гърба на обикновения човек и на гърба на ДПС!“

Потърсен за коментар той сподели, че потвърждава думите си. „Мотивите за моята оставка преди известно време бяха почти същите! Същият кръг, който принуди г-жа Порязова да подаде оставка, стои в основата и на моето оттегляне в знак на несъгласие с това, което вършат те в ДПС. Това ДПС, което те налагат, няма нищо общо с онова ДПС, което г-н Доган и г-н Карадайъ изграждат!“, каза още Аршински.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!