Advertisement
Парламентарни избори '2021НОВИНИПОЛИТИКА

Кандидатите за народни представители от „ПП – ДБ“ подаряват книги на смолянчани по повод 24 май

“Елате и си вземете книга!”

В чест на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, кандидатите за народни представители от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в област Смолян организират специална инициатива за жителите на Смолян, като в днешния ден подаряват книги на гражданите.

Каним всеки от вас да се присъедини към нас на Стария център в град Смолян, пред офиса на „Продължаваме Промяната“. Събитието ще се проведе от 12:00 до 18:00 часа, където ще раздаваме книги и ще се срещнем с вас, нашите съграждани. Нека заедно отпразнуваме този значим за всички българи ден, да споделим идеи и да продължим напред в името на промяната и по-доброто бъдеще за нашия регион и страната.

Михал Камбарев, водач на листата отправи своите поздравления по случай празника: “Скъпи жители на Смолян и областта, честит празник на българската просвета и култура! Нека този светъл ден ни вдъхновява да продължаваме да се стремим към знания, просветление и културно обогатяване. Пожелаваме ви здраве, мъдрост и успехи във всяко начинание. Нека делото на светите братя Кирил и Методий бъде винаги живо в сърцата ни и да ни води към светло бъдеще.”

 

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!