Advertisement
ИГРИ НА КЪСМЕТА

Какво представляват бинго игрите

Онлайн начините за забавление стават все повече и все по-разнообразни. Виртуалното бинго е също част от тези възможности, като то се разиграва с реални пари, но също така е достъпно и безплатно, без регистрация и без първоначален депозит. Тази игра датира от далечната 1530-та година в Италия, като до ден днешен тя запазва своята популярност сред почитателите на хазарта и високия адреналин. Налична е както във физическите зали, така и във виртуалното пространство, като вторият вариант става все по-предпочитан в последно време.

Какво е характерното за бинго игрите

Днешното онлайн бинго с реални пари се свързва не само с добри печалби, но и с възможността да се играе по няколко начина според това от кой точно вид е – американско, български вариант, Rio, мини, кено blackout и др. При повечето версии на Бинго се залага на чистия късмет и лотарийния принцип, но и изборът на конкретна карта е до голяма степен решаващ за изхода на играта. Тук възможностите за прилагането на някаква стратегия също не се изключват напълно, като една от най-работещите в случая е “бинго стратегия на Тибет”. Тя е най-ефективна при американската версия на играта със 75 топки.

Какви видове има

Както казахме и преди малко, играта Бинго се среща в няколко разновидности:

  • Класическо – 24 квадрата и числа от 1 до 90. Системата тегли на произволен принцип числа, а печелившата линия (хоризонтална, вертикална и диагонална) е аналогична на направения от Вас залог;
  • Американско – 75 числа и до 5 линии на всеки ред. Налице са екстра бонуси и варианти за залози;
  • Rio Bingo – 12 карти и до 3 печеливши линии при всяка. Една линия включва 9 квадрата, като колкото повече са познатите редове, толкова по-голям ще е размерът на печалбата;
  • Кено – малко по-нестандартна версия на познатото ни Bingo, но отново добър начин за печалба на пари. В случая всички числа са в сфери и трябва да се разгадаят печелившите комбинации. Играта се състои от 80 числа, като могат да се открият разновидности, като Super Keno, Universe, Way Keno и др.;
  • Mini Bingo – 30 квадрата и 9 топки. Тегленето се случва изключително бързо, като може да се играе безплатно и с истински пари в редки случаи.

Всеки един хазартен продукт има плюсове и минуси. При някои са налице високи залози и по-големи рискове, а при други възможността да се забавляваме е напълно безплатна.

Какво ще открием в Palmsbet

Освен online Bingo, в Palmsbet Ви очакват и много други хазартни продукти, като ротативки, залагания на живо, спортни залози и др. Платформата осигурява денонощен достъп на всички желаещи да опитат късмета си, да повишат адреналина в кръвта и да разнообразят ежедневието си.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!