Advertisement
ВИДЕО

Извънредна пресконференция на Коалиция Новото време

Извънредна пресконференция на Коалиция Новото време

Advertisement

12 КОМЕНТАРА

 1. Не, само те не работят.На Пампорово експлоатират сезонните работници.Работят за едно,а ги осигуряват на друго.

 2. Не само на Пампорово е това и в Сл Бряг беше така! И ще продължава защото съда и прокуратурата са на страната на робовладелците!

 3. Адмирации
  Дано някога по този начин се разследват злоупотреби с служебно положение и най вече да има наказани за това си деяние.

 4. До колкото разбирам Елица Маринова и Андрей Петев са присъствали при отлепването и запечатването, но защо нищо не се казва по този въпрос, а само от ГЕРБ са били.

  1. Госпожо Hristina Hristova, за да не стават недоразумения ще внеса малко яснота. Аз не съм присъствала на отлепването и отключването на помещението. Сутринта закъснях, отидох в общината след 10.00 ч. Отлепването и влизането в помещението беше приключило. Присъствали са председателят на ОИК Симеон Велинов, Андрей Петев и от полицията. Някъде към 11 часа Симеон Велинов ме извика и каза, че трябва отново да запечатаме помещението, понеже е имало някакъв проблем със СОТ-а и се наложило сутринта да се отвори. Аз отидох, Андрей Петев беше там, а веднага след мен дойде и Златко Карамучев. Помещението в момента беше заключено, аз отворено не съм го видяла, и ние само сложихме лепенките.

   1. Hristina Hristova Именно затова моето предложение вчера беше да се покажат записите от видеонаблюдението и да се види кой кога е влизал, излизал, отварял и затварял. В общината има камери, ако се прегледат записите (от събота – 19 окт. до последното запечатване на 22 окт.) ще се види как са съхранявани и охранявани бюлетините.

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!