Advertisement
ЗдравеОБЩЕСТВО

Фестивал на здравословния живот „Здравей Здраве“ се провежда за трети път в Смолян

За трета поредна година се провежда Фестивалът на здравословния живот „Здравей здраве” във Военен клуб гр. Смолян, където, изцяло безвъзмездно, лектори, терапевти и инструктори споделят различни интересни лекции за здравословен и балансиран живот. Събитието включва и арт работилници, базар на ръчно изработени сувенири, различни природни продукти, както и практически занимания за балансиране на тялото и ума. Изложението ще се състои на 10 и 11 юни, а входът за посетители е свободен.

„Идеята на фестивала е да разпространи знанието, позитивното мислене, да се съберат всички хора заедно на едно място, които имат едни идеи и по този начин да си повдигат както духа, така и здравето.” – сподели пред Отзвук.БГ координаторът на фестивала в Смолян Радосвета Павлова. „Има много търсещи и знаещи, но сме поотделно, а заедно сме по-силни.” – добави още Радосвета.

Фестивалът ще завърши с тържествено с песни и танци, а средствата, събрани от базара, ще бъдат предоставени за лечението на Кристин, както и за други благотворителни каузи.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!