Advertisement
ОТ СТРАНАТАПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ

Everbet.bg: всички спортове са тук

Наскоро стартира новата платформа за онлайн спортни залози Евърбет.бг, която събира всички спортове, включително все по-бързо добиващите популярност електронни спортове. С какво ще ни зарадва новият играч на пазара и кои спортове ще ни забавляват тази зима?

Футбол

Естествено, спортът на спортовете – футболът – заема централно място в портфолиото на Everbet.bg. В лесната за управление платформа намираме всички Европейски първенства, представени и състезания от цял свят, а лайв предаването е добре застъпено – има отделна секция с голям брой мачове на живо.

Схемите на залозите са подробно обяснени за по-начинаещите играчи, а опитните разполагат с възможност за различни комбинации, удовлетворяващи и най-взискателните. Разбира се, предвидени са и промоции, удвояващи коефициентите на някои мачове, а се очакват и томболи и различни подаръци. Има и възможност Създай залог, ако се чувствате по-уверени в себе си или Кешаут, за да се забавлявате спокойно.

Други спортове

EverbetBulgariaне пренебрегва и спортните събития от първенствата по баскетбол, тенис, тенис на маса, волейбол и още много други. При тях също има живо предаване и са валидни всички промоционални оферти.

Впечатляваща е селекцията от моторни спортове, бойни спортове и хокей на лед, а и почитателите на по-нетрадиционните дисциплини като футзал и галски футбол или флорбол също няма да останат разочаровани.

Съвсем очаквано, EverbetBG включва в портфолиото е-футбол и е- баскетбол. Това са компютърно генерирани симулации, които обаче носят същата тръпка, първенствата се излъчват и следят от милиони почитатели, а тук можем да следим мачовете и на живо.

Електронни спортове

Електронните спортове са най-бързо развиващият се сегмент в света на спортните залози. Те съчетават видеоигрите с вълнението от състезанието и привличат все повече почитатели с разнообразните възможности, неочаквани обрати и завидна графика, резултат от развитието на технологиите. Обичайно играчите са професионалисти, затова и нивото на игра е завладяващо дори за тези сред нас, които не са много на „ти“ с подобни игри.

Ако обаче сте почитател на CounterStrike, Dota 2, StarCraft или LeagueofLegends, евърбетбг предлага възможност за следене на турнири в реално време, както и залози по гъвкави схеми и с удвояващи се коефициенти.

Спортната селекция на Everbet България определено няма да ни остави безразлични, а за да сме спокойни за парите и печалбите си, платформата работи с най-съвременни технологии от областта на киберсигурността и си партнира с международни доставчици на софтуер, утвърдени в бранша. Промоциите пък са така създадени, че да са удобни за всеки, а разбира се получаваме и подарък – Welcome бонус спорт, след като завършим регистрацията си.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!