Advertisement
Парламентарни избори '2021НОВИНИПОЛИТИКА

Акад. Денков и Асен Василев ще проведат среща с граждани в Смолян

На 27 май, понеделник, от 19:00 часа, в Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“ ще се проведе открит разговор с Асен Василев и Николай Денков. Темата на събитието е „Промяната последните 10 месеца – какво успяхме и къде сбъркахме? Какво ни очаква?“

Присъстващите ще имат възможността да чуят и обсъдят постиженията и предизвикателствата, пред които се изправихме през последните месеци. Ще говорим за всичко, което постигнахме, но и за грешките, които допуснахме, за да сме по-добри в следващите изпитания. Събитието ще предостави възможност за открит диалог и обмен на идеи.

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ няма да спре да се бори България да се превърне в нормална европейска държава. Целта ни е да продължим да повишаваме доходите, намаляваме неравенствата, привличаме инвеститори и подобряваме всички държавни системи, от които зависи удобството на хората, качеството на живот и условията за бизнеса.

За период от десет месеца доказахме, че тези цели са постижими, и затова ще продължим да работим усърдно, за да постигнем реални промени за по-добро в България. Призоваваме всички да оценят реалните постижения и да не приемат обещания без аргументи,” коментира Михал Камбарев, депутат от 47, 48 и 49-ото Народно събрание и водач на листата на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в област Смолян.

Заповядайте, за да се информирате лично за направеното досега и за бъдещите ни планове. Очакваме ви с нетърпение и отворени за въпроси и дискусии. Вашата подкрепа и участие са ключови за успеха на промяната!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!