БИЗНЕС

„Томов-трейд“ е  „Строител на годината“ в Смолян

Смолянската фирма „Томов-трейд“ получи голямата награда „Строител на годината“. Отличието бе връчено от председателя на Камарата на строителите в България инж. Илиян Терзиев. „Този авторитетен приз е не само признание към фирмите с най-сериозни постижения през годината, но и на колегиалното отношение, коректността и партньорския дух“, съобщиха от браншовата организация.

„Строител“ ЕООД получи приз от областния управител Недялко Славов за коректен бизнес партньор

Строителите в Смолянска област отбелязаха на 8 ноември – Димитровден по стар стил, своя професионален празник. По стара традиция бе направена равносметка на изминалия строителен сезон и регионалната структура обяви носителите на наградите в различните категории. „Креатив билд“ ООД бе отличена за отбелязан ръст в строителството, „Строител“ ЕООД – за коректен бизнес партньор, а „ЕЛ ДЖИ АЙ“ ЕООД – за млад строител. Държавното дружество „Водоснабдяване и канализация“ получи приз за най-значим работодател в строителството.

Зам.-областният управител Владимир Гърбелов награди „Креатив билд“ за отбелязан ръст в строителството

По традиция всяка година се отбелязват и годишнините на местните дружества. По повод 20 години от създаването си „Крис – МТ“ ООД получи грамота и плакет. „ВИК -СТРОЙ“ ЕООД – за своята 15-та годишнина, „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – по повод 60 години от създаването си, „Инджовстрой“ ЕООД – за 10-годишнината си, а СД „СД-Филев-Хаджийски и С-ИЕ“ – за 25 години успешна строителна дейност. От своя страна смолянските строители удостоиха с грамота  „Гласът на родопските строители“ Ренета Николова – главен редактор и прокурист на в. „Строител“, за проявен изключителен професионализъм в медийната, печатна и издателска дейност.

Председателят на браншовата организация в Смолян Владимир Кехайов удостои с грамота „Гласът на родопските строители“ Ренета Николова – главен редактор и прокурист на в. „Строител“

„Нашият труд превръща хартиените чертежи в модерна инфраструктура, допринасяща за по-добрите условия на живот на всички нас. Нашата професия е призвание. Благодарение на нашето усърдие и умения, опит и неуморен труд, влагайки сърцата си при изпълнението на всеки един проект, ние променяме България. Вярвам, че обединени, с общи цели и идеи, ще успеем да преодолеем трудностите и да запазим славата на родопските майстори. Пожелавам на Вас и семействата Ви преди всичко здраве, силна воля и късмет!“, заяви председателят на Областното представителство Владимир Кехайов.

Зам.-управителят на „Водоснабдяване и канализация“ Костадин Тотев получи наградата за най-значим работодател в строителството

Отличията бяха връчени от официалните гости, които уважиха местните дюлгери  – областният управител Недялко Славов, кметът на Смолян Николай Мелемов, кметът на Баните Милен Белчев, председателят на Камарата на строителите инж. Илиян Терзиев, главният редактор и прокурист на вестник „Строител“ Ренета Николова и шефът на Пожарната комисар Симеон Цървуланов.

 

 

 

Advertisement
Back to top button
Close
Close