Местни избори '2019

Стефан Сабрутев: Ще бъдем коректив на властта и конструктивна опозиция

Уважаеми съграждани,

Искам да благодаря на всички 6509 жители на Община Смолян, които излязоха, гласуваха и ме подкрепиха. Вие бяхте смели, вие повярвахте в мен. Вие не се уплашихте, търсихте промяната, но за съжаление не успяхме да постигнем нужния резултат. Всички заедно мечтаем да живеем в демократична и правова държава.

Искам да ви уверя, че и през следващите 4 години, както и до сега, ще защитавам вашите интереси. Няма да имам пълният набор от инструменти, за да прокарам решенията и обещанията, които поехме по време на кампанията, но ще продължа да работя и да търся решения на проблемите според правомощията, дадени ми като общински съветник. Ще остана отворен към всички вас да споделяте проблемите и да давате идеи и решения, за да продължим да развиваме община Смолян. Бъдещето на Смолян е по-важно от от всеки един от нас.

Честита победа и на г-н Мелемов. Той има нелеката задача да управлява справедливо и в интерес не само на тези жители, които го подкрепиха, но и в интерес на всички останали жители на общината, гласували или не.

Аз, както и останалите общински съветници от групата на БСП за България, се ангажираме да бъдем коректив на властта и конструктивна опозиция, която ще работи и защитава всички жители на Община Смолян, без значение от политическите им пристрастия. Обещаваме да направим всичко по силите ни да припомняме на г-н Мелемов и всички 9113 подкрепили го граждани предизборните ангажименти на ГЕРБ и ще следим и информираме обществеността за тяхното изпълнение.

Стефан Сабрутев,
кандидат за кмет на община Смолян

Advertisement
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ!
Close
Back to top button
Close