Advertisement
ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Поздравление от областния управител по случай международния ден на учителя

    УВАЖАЕМИ  УЧИТЕЛИ,

     Образованието е ценност, чиито основи изграждате вие. Учителите поемате нелеката отговорност да породите у детето интерес и стремеж към наука, да посеете зрънцето на знанието, което под вашите вещи напътствия и помощ да покълва, израства и да дава плодове. Наравно със семейството, допринасяте за възпитанието и личностното израстване на младите хора. Вие не само ги образовате, но и ги учите на човечност, напътствате ги, съветвате ги, помагате им да разкрият и развият дарбите и талантите си. Ключова е вашата роля за създаването на най-ценния ресурс за една нация, а именно знаещи и можещи хора!

Приемете моите сърдечни поздравления по случай Международния ден на учителя, който отбелязваме на пети октомври! Използвам случая отново да изразя признателността си към всички учители в област Смолян за високия професионализъм и желание, които влагате в работата си! Уверен съм, че всеотдайността ви и през тази учебна година ще отличи учениците от региона ни с високи резултати на външното оценяване и зрелостните изпити!

Пожелавам здраве, благоденствие и щастие на вас и близките ви! Да бъде спорна и успешна настоящата учебна 2023-2024 година, дните ви да бъдат изпълнени със спокойствие, радост и удовлетворение от постигнатите резултати!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!