Местни избори '2019

Максим Банков, „Воля“: Искам да обединим цялото гражданство на община Смолян в едно голямо щастливо семейство

„Много е трудно, ама наистина е много трудно да работиш с хора, с които нямате никаква допирна точка. През последните четири години аз наблюдавах много отблизо как работи Общинският съвет на град Смолян. Няма да критикувам никой, но само ще ви кажа, че този Общински съвет трябва да бъде намален от 29 на 10 човека, защото само 10 човека работеха в него“.

Това заяви в събота при откриването на предизборната кампания водачът на листата на ПП „Воля“ в Смолян и председател на предизборния щаб Максим Банков.

„Няма да ви говоря за подписаните неправилно договори. Няма да ви говоря дали някой се облагодетелства от това. Това вече е изтъркано. Само ще ви кажа: „Слава Богу, след две години изтича един договор, който тежи като воденичен камък на гражданството на община Смолян. Това е договорът с фирма „Титан“ – каза още той.

„Искам всички ние тук присъстващите да съумеем, да обединим цялото гражданство на община Смолян в едно голямо щастливо семейство и на 27 октомври под знамето на българския трибагреник и под европейското знаме, да се явим на избори. Избори съдбовни за община Смолян! Избори за бъдещето на община Смолян! Избори за бъдещето на нашите деца и внуци!“ каза в заключение Банков и в качеството си на председател на общинския изборен щаб на „Воля“ официално откри кампанията на паркинга пред хотел „Смолян“.

Advertisement
Back to top button
Close
Close
Close