Образование

Физико-технологичният факултет предлага нова специалност „Телекомуникации с мениджмънт“

„Телекомуникации с мениджмънт“ е една от водещите специалности, която от 2020 година бъдещите кандидат-студенти могат да изучават вече и в град Смолян, съобщиха от висшето учебно заведение.

Обучението по специалността ще се осъществява по нов учебен план, в който половината от дисциплините са в областта на икономиката и мениджмънта, а останалата част – инженерни дисциплини в областта на телекомуникациите, изясни проф. Невена Милева, декан на Физико-технологичния факултет. В учебната програма са застъпени и курсове по икономика, маркетинг, мениджмънт, управление на проекти, бизнес комуникации, управление на човешките ресурси, както и курсове по електроника, телекомуникации, компютърни мрежи, програмиране и други.

Университетът обяви и допълнителен прием в база Смолян по специалностите „Хардуерни и софтуерни системи“, „Машиностроителна техника и технологии“ и „Автомобилна техника“. „Местата по тези специалности са ограничени.Така че желаещите да побързат“, посъветва доц. д-р Слави Любомиров, заместник-декан на факултета. Всички специалности са базирани на гъвкаво онлайн обучение, което дава възможност на студентите сами да организират времето си.

Документите за прием се подават в сградата на факултета в гр. Смолян, ул. „Полковник Дичо Петров” №28. Кандидат-студентите могат да получат по-подробна информация в специализирания сайт на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close