ОБЩЕСТВО

Благотворителен базар за Атанаска днес на Амфитеатъра в Смолян!

Приканваме всеки, който може да се присъедини към каузата и да дари за Насето на благотворителния базар от 17,30 часа ! Той ще продължи до концерта на Д2 и Любо Киров

Благотворителен базар за Атанаска Тарашева ще се проведе днес на Амфитеатъра в Смолян от 17, 30 часа. 18-годишното девойче отново е на процедури в клиниката в Турция, тъй като състоянието й се влоши.

Наска обаче се бори и има надежди за бъдещето. Кураж й дава мечтата да стигне за лечение във Франция, където екип от лекари прилага иновативно лечение и специализира дълги години в борбата с коварната болест покосяваща само млади хора. За да отпътува към Франция, е необходимо състоянието й да се стабилизира. Правят се постъпки Здравната каса да поеме лечението й във френската клиника. Но средствата за процедурите в клиниката в Турция към момента няма с какво да се платят.

Сумата, която се дължи набъбва.

Добри жени от Смолян решиха отново да направят базар, за да се съберат парички за скъпите процедури в турската клиника.

Близките благодарят на всеки дарител и се надяват в най-тежката фаза на борбата отново да получат рамо от стотиците добри българи. Защото в тази кампания стана ясно, че много сънародници са с добри сърца. Те заслужават огромно БЛАГОДАРЯ! Без тях нямаше да се стигне и до тук и нямаше да има надежда!

Приканваме всеки, който може да се присъедини към каузата и да дари за Насето на благотворителния базар! Той ще продължи до концерта на Д2 и Любо Киров организиран от Областния информационен център в 19 часа.

Близките благодарят  от сърце на организаторите на базара – Вероника Узунова, Татяна Беловска и на община Смолян за съдействието!

Кампания за Наска обяви и поетеса от Пловдив – Стойна Манева. Творецът продава своите книги в комплект – 24 лв, като двете са по 5 лв, а другите по 7 лв. за здравето на Наска. Нека нейните стихове донесат на всеки радост и красота в живота! А доброто да й се връща стократно!

Обръщаме се и към всички, които са съпричастни към борбата за живот на едно младо момиче: Помогнете!

Банкова сметка: BG44TTBB94001526328447
СЖ Експресбанк
Титуляр: Альоша Тарашев – баща

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close
Close