Инциденти

Автобус на „Рожен Eкспрес“ блокира за 45 минути центъра на Смолян

Градски автобус на „Рожен експрес“ е предизвикал задръстването на централната улица в Смолян за около 1 час, става ясно от полицейския бюлетин от днес, и за което „Отзвук“ вчера писа.

Около 16,00 часа във вторник автобусът пробоксувал по стръмния участък между бул. „България“ и ул. „Хан Пресиян“ до кино „Дружба“. Настилката била много хлъзгава и рейсът тръгнал на шейна назад, разказа пред „Отзвук“ шефът на „Рожен експрес“ Николай Бояджиев. Управителят на фирмата поясни, че автобусът е бил с нови гуми, сложени в началото на сезона. „Инцидентът стана между 15,30 и 16,30 часа. Пътят изобщо не беше почистен. Няма пострадали пътници и щети по автобуса“, каза още Бояджиев. По негова информация пътниците и автобусът са стояли там около 45 минути докато пристигне екипът на РСПБЗН – Смолян.

Сигналът на тел.: 112 за закъсалия автобус е бил подаден в 16,20 ч., съобщи ОД на МВР. Екипът на пожарната успял да извлече автобуса „Ивеко“. На място пристигнала и полиция. По време на задръстването,  което траело около час снегопочистващата фирма „Титан“ така и не дошла да опесъчи опасния участък, допълни Бояджиев.

Покажи още
Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker