Новини

3 000 студенти се събират под 2 дка шатра на Пампорово

След бурните реакции и успех на първото издание на “8-ми Декември – Фестивалът Пампорово”, революционният Студентски празник се завръща. Два дни 3 000 студенти, настанени в 8 хотела ще се съберат под Шатра, за да отпразнуват студентския празник.

Фестивалът е породен от едно желание – желание всички празнуващи студентски празник, настоящи и завършили студенти, да бъдат обединени, събрани на едно място, да празнуват заедно, да се веселят. Така подобава да се чества всеки празник – на младежта, на просперитета, на светлото бъдеще. Следвайки западните продукции и нуждите на празнуващите, през изминалата година организаторите на фестивала стигнаха до заключението, че да бъдеш в крак с най-модните тенденции и търсенето на младежите, трябва да предложиш качествено събитие на подходящото място, което има нужда от раздвижване и събуждане. Ето защо през 2017 организаторите издигнаха шатра за събития от ново поколение в сърцето на Родопите – Пампорово. Година по-късно, са на прага това да се случи отново.

По стара традиция, празник без музика не върви и по тази причина има не една, а две вечери с над 15 от най-актуалните имена от родната музикална сцена, разделени в две тематични вечери: На 7-ми декември е HIP-HOP & COMMERCIAL вечерта, с участието на Dim4ou, Krisko, СкандаУ, младите надежди V:rgo x TRF, Тита, DJ Braganza и Bobo; а на 8-ми декември е POP-FOLK PARTY NIGHT, когато празникът ще бъде разгорещен от Фики, Алисия, Джена, Гъмзата & Brass Show, DJ Tony G, DJ Stamen и не на последно място – красивите танцьорки от балет “Магаданс”. Участниците са топ хитовите изпълнители на България и за втора година ще обединят всички празнуващи в бурни ритми и нестихващ купон.

За постигане на абсолютния комфорт на празнуващите, парти локацията (шатрата) с площ 2000 кв. м е оборудвана със специални отоплителни, вентилационни, осветителни и аудио системи, съчетавайки уюта на дискотеката с мащаба на фестивал. С постоянна вътрешна температура от 23°C, шатрата е изпълнена с куп удобства – гардероб, охрана, тоалетна, кетъринг, VIP и backstage зони, светещи барове, коктейлни маси, обслужване на най-високо ниво, външен паркинг, както има и подсигурен безплатен трансфер от хотелите до локацията на събитието и обратно.

Организаторите на “8-ми Декември – Фестивалът Пампорово” са се погрижили студентите да не мислят за нищо друго, освен за това как да се насладят максимално на празника – предоставят възможност за директна резервация на пакети с хотелско настаняване (2 нощувки), изхранване (2 закуски и 2 вечери) в хотели в Пампорово различен клас (от 3 до 5 звезди), стандартни или VIP парти гривни, даващи достъп и до двете вечери в шатрата, трансфери до локацията на провеждане, както и организиран транспорт от градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.

Цените на пакетите стартират от 89 лв, а резервации могат да бъдат направени както на сайта www.eventacademy.net и Facebook страницата на 8 Декември Фестивалът – Пампорово, така и в партньорските офиси в страната – Event Academy Bulgaria (София), New Friends Travel (София), Влъхви (Варна) и Fanagoria Travel (Пловдив).

Advertisement
Абонамент за видео канала на "Отзвук" в Youtube. Безплатно е! Очакват ви над 100 видеа!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ!
Close
Back to top button
Close
Close
Close