Новини

Златина Узунова, трио „Тенорите“ и Георги Низамов ще пеят на „Летни музейни вечери“ в Смолян

„Летни музейни вечери“ организира на Стария център в Смолян РИМ „Стою Шишков“, по време на които в три поредни дни ще има концерти с фолклорна, класическа и поп-музика. Концертите започват на 20.08.2019 г. с изпълнения на Златина Узунова – почетен гражданин на Смолян, на следващия ден на града ще гостува трио „Тенорите“, а на 22.08.2019 г. на площад „Свобода“ ще пее Георги Низамов. Началният час и на трите  коенцерта е 18.00 ч.

Музеят обяви и дарителска кампания за провеждане на „Летните музейни вечери`2019“. При желание да бъде направено дарение или спонсорство на РИМ „Стою Шишков“ за реализирането на тази нова инициатива на първата страница на сайта на музея www.museumsmolyan.eu има информация за банковата сметка, както и договори за дарение и спонсорство.

„Целта е популяризиране на музейната институция, достигане до широка публика на информация за важни музейни ценности, в съчетание с естетическото удоволствие от досега с изкуството. Идеята е инициативата да се превърне в устойчиво събитие всяко лято.“ – обявиха от музея в прессъобщение до медиите.

„Летни музейни вечери“ се провеждат с подкрепата на Община Смолян и дарители под почетния патронаж на кмета Николай Мелемов, уточняват от РИМ „Стою Шишков“.

Покажи още
Back to top button
Close
Close