Парламентарни избори '2021

Жителите на с. Селище: Със затворени очи можем да разберем къде управляват от ДПС

Със затворени очи можем да разберем къде управляват от ДПС, колите спират да подскачат, асфалтът там е друг. Това заявиха жителите на смолянско село Селище на среща с водача на листата на ДПС в 22-ри многомандатен избирателен район Хайри Садъков.

Хората се оплакаха от лошото състояние на пътищата и обезлюдяването. „Налага ни се да пътуваме всеки ден за работа, да закараме децата на градини и училище. Освен, че си трошим колите, редовно и закъсняваме. Пътят до селото е в безобразно състояние“, споделиха още хората от селото. Те бяха категорични, че малките населени места са изоставени. „Виждаме какво е тук, но и сме свидетели, какво се случва в общините, които се управляват и от ДПС. Там такова нещо няма“, категорични бяха хората.

Те изразиха и възмущението си и от ниските възнаграждения в района, като изказаха сериозни съмнения за умишлено задържане на заплатите около минималната за страната. „Видяхме и чухме доста през последните дни. Отпускани са милиони за не съществуващи свлачища в страната, а това край Тикале стои. Разхвърляни са милиарди, но не за населени места като нашите“, добавиха още жителите на Селище. Те изразиха надежда, че процесът, който тече в момента в страната ще продължи и ще има промяна.

„Държавата ни се намира на едно от най-хубавите места. Имаме ги всички дадености за развитие. Рано или късно нещата ще се променят, но всичко зависи от хората. Те определят бъдещето на страната, като гласуват“, коментира кандидатът за народен представител от листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков. Той припомни на присъстващите, че най-ефективно е изразходван публичният ресурс през годините в общините управлявани от ДПС. „Всеки може да види това, което правят нашите кметове и техните екипи. Но там хората ни се довериха и нещата се получават“, подчерта Садъков. Кандидат-депутатът призова присъстващите за подкрепа с номер 7 на 11 юли. На срещата присъстваха още общинският председател на ДПС – Смолян Милен Журналов и кметският наместник Владимир Ратайски (ДПС).

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close