Advertisement
ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Захари Сираков: В много тежки ситуации вие сте доказали, че на вашата компетентна помощ може да се разчита!

Поздравление от областния управител на област Смолян Захари Сираков по случай 5 декември  – Международен ден на доброволеца 

             Уважаеми доброволци,       

Международният ден на доброволеца е добър повод да изкажем благодарност към всички вас, които безвъзмездно помагате на нуждаещите се! Вашият избор да отдадете от времето си, да рискувате собственото си здраве и живот, за да спасявате, дарявате надежда и правите света по-добър е героичен подвиг, достоен за уважение и възхищение!

Горд и признателен съм, като областен управител и гражданин, че членовете на доброволческите формирования в региона ни сте подготвени, поддържате добра комуникация с институциите и действате в координация при необходимост! В много тежки ситуации вие сте доказали, че на вашата компетентна помощ може да се разчита! С организираните от вас доброволчески акции, вие давате пример на цялото ни общество за смисъла и високата стойност на добротворчеството!

Приемете моите най-сърдечни поздравления и пожелания за здраве, сили, смелост и воля, с които да продължавате да изпълнявате благородната си мисия! Нека високохуманния ви труд бъде ценен, а резултатите от добрите ви дела и спасения от вас живот ви носят удовлетворение и радост!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!