Advertisement
ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Захари Сираков: Интелектът е най-обективния измерител за стойността на един човек!

Поздравление от областния управител на област Смолян Захари Сираков по случай 8 декември  – Празника на българските студенти

      Уважаеми студенти, преподаватели и представители на академичната общност,       

     Следването във висше учебно заведение е ключов етап от интелектуалното развитие на човек, то е привилегия и едновременно с това резултат от положени усилия и проявена отговорност! Годините, прекарани в университета, ще оставят дълбока следа в живота на всеки от вас! Освен знанията, които ще придобиете, вие ще обогатявате ценностната си система, ще изграждате трайни приятелства и контакти!

Забавлявайте се, изживейте положителните емоции от студентския живот, но не пренебрегвайте образованието си, нека то бъде ваш приоритет! Отнасяйте се сериозно към теоретичните и практичните занятия! Използвайте пълноценно времето си в  академичната среда, възползвайте се от възможността да черпите знания от научни светила, каквито са вашите преподаватели! Помнете, че интелектът е най-обективния измерител за стойността на един човек!

Поздравявам ви с Празника на българските студенти! Пожелавам ви да бъдете здрави, търсещи, будни носители на нови идеи и развитие! Нека студентството надгради у вас много знания и умения и ви остави радостни спомени, които да ви зареждат с празнично настроение всеки осми декември!

 

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!