НОВИНИОБЩЕСТВО

„Заедно за по-чисто Пампорово“ стартира на 25 юни

За поредна година ще се проведе инициатива „Заедно за по-чисто Пампорово“. Тя се провежда съвместно с Общините Смолян и Чепеларе, спортни клубове и организации, бизнеса в курорта и всички любители на Пампорово и региона. Целта й е да направи курорта по-приветливо, чисто и приятно за посещение място.
Всички, които искат да се включат могат да се присъединят към организаторите на 25 юни (събота) от 10:30 ч. на сборен пункт „Студенец“. Там ще бъде организирано разпределението на групите. На всички доброволци ще бъдат предоставени чували и ръкавици за почистване на отпадъците.

Участниците в кампанията за почистване на Пампорово получават безплатен достъп, в рамките на деня, до лифтове №1 и №2, Приключенски парк „Язовира“ и всички съоръжения в него, както и до Тубите на „Студенец“.

За доброволците, които ще се включат в инициативата, ще бъде осигурен безплатен транспорт от Смолян и Чепеларе до Пампорово и обратно. Бусовете ще тръгват в 9:30 ч. от църквата „Св. Висарион Смоленски“ в Смолян и от паркинга пред Община Чепеларе.

Нели Гергьовска

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close