Advertisement
НОВИНИ

Задържаха 18-годишно момиче за притежание на наркотици

В хода на проведена специализирана полицейска операция за употреба и притежание на наркотици е задържано 18-годишно момиче от гр. Мадан. Вчера – 26 юни, около 12:50 часа, полицейски служители извършили обиск в обитаваното от нея жилище в гр. Смолян.

На различни места в помещенията полицаите са намерили и иззели полиетиленови свивки, съдържащи общо 19,62 грама суха зелена тревна маса. При извършения наркотест, тревната маса реагирала на канабис. По време на претърсването на жилището, органите на реда открили и 1,69 грама наркотично вещество – амфетамин.

По случая е образувано бързо производство.

Advertisement

ЕДИН КОМЕНТАР

  1. Само така г-да службари ,вий сте герои цели 19,62 грама суха зелена тревна маса. Разбили сте мафията и картела Меделин и Синалоа взети заедно! Ще рече растение,което вече е позволено на 99.9 % по цял свят, като се има предвид и размерът му то ЦЯЛО ЛИСТО сте фанали ба,джанъм, но това , друга тема.
    Момичето не е от Мадан, майката е от Мадан,алкохолно-хазартно зависима ,но момичето и праща редовно пари за да я издържа. Баща физически има но реално го няма ,това 18-годишно момиче няма такъв, като за последно тя го е виждала преди 8г.Т.е момичето е изцяло на произвола на улицата, съдбата и средата от 10-14г. И тук ,му е мястото да питаме маститите Общински съветници, г-н Мелемов като кмет Комисиите за противообществени прояви,Противодействие и превенция.РДВР-Смолян, Психиатри,ДПС, бла-бла колко изобщо малолетни лица има такива и други до 25г възраст ,които вегетират на произвола на съдбата по улиците на гр. Смолян и каква помощ и превенция получават те,щото 1 дете акула муй на вейка ама тюфлекчийте за това взимате заплати. Държавна Сигурност кой ще плаща данъци,пенсии и изобщо в общината след като деца на 18г се вкарват в затвора по един утъпкан път от който нема излизане, съсипва им се живота и бъдещето.А,? държавата плаща милиони на хора,които точно това им е вменено като работа да се грижат да не се стига дотам. И питам аз, Съда , къде е Съдията да попита службогонците и богоборците,отчитащи ‘голямата свършена работа’ пишман 19,62 грама.Защо никой, никога НИТО 1 ПЪТ не фанахте баш дилърите,сурнещи по 100кг 200, 300кг амфетафин треви и какво ли не от къде ли не? А,Спите ли спокойно, тoва са ви ценностите образование, вяра, култура, история,но най важното бъдещето.Като вземете бонус и заплата за добре свършената работа, добре помнете и знайте,че реалната ви работа е 1 съсипано бъдеше на 18г момиче и 1 листо марихуана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!