Вяра и традицииГОРЕЩА ТЕМА

За Великден архимандрит Висарион ще служи в „Св. Висарион Смоленски“, „Отзвук“ ще предава на живо Пасхалното богослужение

Архиерейският наместник на Смолянска духовна околия архимандрит Висарион ще отслужи в църквата „Св. Висарион Смоленски“ литургиите за Великден. Честването на християнския празник започва от четвъртък в 8,00 часа с утреня и Св. Василиева литургия, а в 19,00 ч. последование на 12-те евангелия. На Велики петък ще бъдат отслужени Царски часове, Вечерня с изнасяне на Св. Плащеница и опело Христово. В 8,00 ч. на Велика събота ще е вечерня със Св. Василева литургия, а вечерта от 23:30 часа е началото на Пасхалното богослужение.

Нашето директно предаване на Пасхалното богослужение започва в 23:25 ч. тук в сайта на „Отзвук“ и в страницата ни във Фейсбук (facebook.com/otzvukbg). Бъдете с нас на най-големия християнски празник, за да посрещнем заедно светлината на Христовото Възкресение!

Знаем, че живото предаване, колкото и вълнуващо да е, не може да се сравни с радостта на сърцето в храма в този момент. Но призоваваме миряните, най-вече възрастните хора, да посрещнат у дома си с нас Христовото Възкресение!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close
Close