НА ФОКУСОБЩЕСТВО

ВиК специалист от Смолян стана зам.-кмет на Неделино

Зам.-кмет на Неделино стана бившият зам.-управител на „Водоснабдяване и канализация” в Смолян инж. Костадин Тотев. Той е встъпил в длъжност в края на април като втори заместник на кмета Боян Кехайов.

„Подкарваме го много здраво с проекти, обекти, строителство. Ще кандидатстваме по европейски проекти за ремонт на общински пътища. Задоволително е състоянието на инфраструктурата в общината, но може още какво да се желае”, каза пред „Отзвук” Тотев. Като ВиК-специалист, той коментира, че болният проблем е водоснабвянето в общината. „Това ни е приоритетът. Предприели сме мерки, водим разговори с МРРБ, ще се опитаме да направим живота на неделинци по-добър”, добави Костадин Тотев.

Кметът Боян Кехайов го е поканил в администрацията като експерт заради множеството строителни дейности в общината, както и предстоящото кандидатстване по европейските програми.

„Колебанията ми бяха само за това, че ще трябва да пътувам. Но от друга страна – отново съм в моята сфера”, каза новият зам.-кмет на Неделино. Инж. Костадин Тотев е от Смолян, но местните го приемат много радушно – като специалист.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close