Advertisement
НОВИНИ

Въвежда се временна промяна на организацията на движение заради Устовския панаир

Традиционният Устовски панаир ще се проведе в дните от 06 до 08 октомври. С цел безопасното му протичане е издадена заповед от зам.-кмета инж. Мариана Цекова за временна промяна на организацията на движение.

Спира се движението на всички МПС-та за периода от 6.00 ч. на 06.10.2023 г. до 22.00 ч. на 08.10.2023 ч. по улиците „Пазарска“ и „Братан Шукеров“. По ул. Пазарска“ в участъка от кръстовището с ул. „Тракия“до кръстовището с ул. „В. Райдовски“(при паркинга до кръстовището на Мадански мост) По ул. „Братан Шукеров“ в участъка от кръстовището с ул. „Продан Табаков“ до кръстовището с ул. „Пазарска“. Спира се движението на всички МПС в района на пазара в кв. Устово чрез затваряне входа до магазин „Никра“ за периода от 6.00 ч. на 06.10.2023 г. до 22.00 ч. на 08.10.2023 ч.

Определя се временен паркинг за посетителите на панаира – ул. „Братан Шукеров“ и ул. „Хр. Ковачев“.
Определя се график за зареждане на търговски обекти в затворения за движение участък за времето от 20.00 ч. до 08.00 ч. в дните на панаира срещу издаден служебен пропуск.

Определя се делнично разписание за всички превозвачи, изпълняващи градски транспорт за 07 и 08 октомври.

Участие в традиционния Устовски панаир ще вземат търговци от цялата страна, предлагащи богат асортимент от стоки. За най-малките ще има много развлекателни съоръжения – люлки, въртележки, надуваеми батути и други.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!