НА ФОКУСОБЩЕСТВО

Въпреки протеста на устовци „ВиК” – Смолян ще прекара канализация за 4 къщи през ул. „Оборище”

„Няма друго решение за преминаване на канализационния клон по ул. „Оборище”, заяви в интервю за „Отзвук” ръководителят на „Интергриран воден прое кт на агломерация Смолян” Николай Сираков. Ден след протеста на жителите на кв.  Устово и заплахата с гражданско неподчинение и сезиране на Европейската комисия за цялостно спиране на проекта, Никой Сираков застана пред камерата на „Отзвук”. Той даде отговори и на други въпроси, сред които е и болната тема на смолянчани: Кога ще се асфалтират разкопаните улици?

„За този воден цикъл има одобрен работен проект, съгласуван с всички институции, проектантът е дал някакво решение конкретно за тези стълби от ул. „Оборище“ към ул. „Кирил Маджаров“. Първоначално дълбочината за преминаване на канализационния клон е била много голяма, но в последствие, след преразглеждане на проекта, е направена корекция и дълбочината е сведена до нивото на стълбите. Предвидено е върху тръбите да се сложи бетонова подложка”, каза ръководителят на водния проект.

Вижте целия разговор с Николай Сираков във видеото! 

Advertisement

2 КОМЕНТАРА

 1. Ай ще ти … ТОЗИ НИКОЛАЙ СИРАКОВ Е ВРЪЗКАР. ДОБРЕ ЧЕ Е НЕГОВА ПОДЧИНЕНА САШКА, ЗА ДА МУ ЧЕРТАЕ ПРОЕКТИТЕ, ТОЙ САМО ГИ ПОДПИСВА. ТОЙ Е ЕДНО … СЛОЖЕНО ОТ КОМУНИСТИ ИЛИ СЕДЕСАРИ. ВЪВ ВВИК С ТАКИВА. В МОМЕНТА ИМА ЕДН СМАХНАТА ГОТВАЧКА КОЯТО Е БИЛА ББОЛН ОТ КОВИД И СИНОВЕТЕ И С БИЛИ В КАРАНТИНА, НО ТЯ Е СКРИЛА И СИ Е РАБОТИЛА. АЗ СЪМ БИВШ РАБОТНИК И ЗНАМ. ТАЯ СВЕТЛА РАБОТИ БЕЗ МАСКА. А ИМА НЯКАКВА ЗАМЕСТНИЧКА НА СЕКРЕТАРКАТА, КОЯТО НЕ ЗНАЕ КАК ДА ПИШЕ НА КОМПЮТЪР. НЯМАТЕ СИ ИДЕЯ, КОЛЕЖКИ Я ЗАМЕСТВАТ ЗАЩОТО Е СЛОЖЕНА С ВРЪЗКИ. КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВИМ, АЗ СЪМ ВИСШИСТ, НО ЗАРАДИ ТАКИВА ХОР КАТО ТЯХ НАПУСНАХ, ЗАЩОТО ТЕ ВЗЕМАТ ДВОЙНО Н МЕН ЗАПЛАТИ, А АЗ РАБОТЯ ТЯХНАТА РАБОТА! ГОСПОДИН СИРАКОВ Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ, ТОЙ ИМА ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ БЕ ПОКРИТИЕ, НЕ ПОЗДРАВЯВА ЧИСТАЧКИ И ХОРА КОИТО С ПОД НИВОТО МУ. НЯМАТЕ СИ ИДЕЯ МАРИЯН НИКОЛОВ КОЛКО … И … Е НАБУТАЛ, ПЛЕМЕННИЧКАТА НА БИВШИЯ ШЕФ ХАДЖИЙЧЕВ РАБОТИ В СЧЕТОВОДСТВОТО, САМО ПРОДАВА ЕЙВЪН И КОГАТО ДОЙДАТ ОТЧЕТИТЕ ВСИЧКИ ЯНЧАКАТ. ОСВЕН НЕЯ СА НАЗНАЧИЛИ И ДАНЧО, ПРИЯТЕЛЯ И И БРАТ И. Е КАЖЕТЕ ИМА ЛИ ОПРАВИЯ? НЕ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ХОРАТА ТАМ ВЗЕМАТ МНОГО ПАРИ.

  КРИСТИЯН

  1. От Кристиан Х, работил във ВиК Смолян, също висшист като автора на горния коментар. 😀

   Коментара ми е до всички, които биха свързали името на автора на горния коментар с моето име.

   За всички, които не ме познават, да спомена, че не се познаваме с колегата от горния коментар.

   Забавлявайте се и не вярвайте на всичко в интернет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close