НОВИНИЧитателски

Валентин Черпоков – вирусът, от който не можем да се излекуваме в Забърдо

Зов за помощ

В село Забърдо кметът Валентин Черпоков в присъствието на кмета на Чепеларе Боран Хаджиев заяви, че ще осигури 650 маски и гелове за всички жители на село Забърдо. Маските и геловете са дарени от бизнесмен от София. Но какво се случи – маските и геловете пристигнаха и бяха раздадени на неговите хора, които са му гласували. 140 човека, които сме открити, ни нарича предатели, а има хора, които се прикриват, да не им направи мръсно. От тях разбрахме, че раздават маски. В селото нямаме 300 жители, къде отидоха маските и геловете. Ние, предателите, си закупихме маски. Той защо лъже. Това ли е загриженият кмет на селото. Той винаги ни е разделял на негови и предатели. Дори и при този страшен вирус пак ни разделя.

Да вчера бяха раздадени маските и геловете .Но не на цялото село както пише в статията.Черпоков реши че не всички трябва…

Публикувахте от Галина Райкова в Четвъртък, 26 март 2020 г.

 

В Забърдо спазваме мерките за безопасност. Вирусът за нас е кметът Валентин Черпоков, от който не можем да се излекуваме. От него ни е страх да излезем, защото ни заплашва, тормози и праща проверки и полиция за неверни неща. Всеки ден полицията идва за глупости. Като видим полицейска кола, получаваме стрес за кой ли пак идват. Викали са били такива, цялото семейство се заяждат, заплашват ни, че ще ни гонят до дупка и ще ни съдят.

Ето пример, малката дъщеря на кмета Здравка как подигравателно открито писа във Фейсбук, че и лайна да видим, ще поискаме, че баща й си ги е закупил с лични пари и на който иска, ще раздава.

Омръзна ни вече от неговите мръсотии. Не издържаме, престъпници ли сме, да се крием. Молим институциите да вземат сериозни мерки.

Жители на с. Забърдо

 

 

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close