НА ФОКУСОБЩЕСТВО

Уволниха цялото ръководство на ЮЦДП – Смолян

Министърът на земеделието и горите проф. Христо Бозуков освободи днес целия състав на органите на управление на Южноцентрално държавно предприятие – Смолян. Уволнен  е  дългогодишният директор Ботьо Арабаджиев, както членовете на Управителния съвет Николай Янчев и Венцислав Чолаков. За шеф на предприятието е назначен инж. Здравко Бакалов.

Здравко Бакалов е от Чепеларе и работи в предприятието като експерт-контрольор горско-стопански дейности. В системата на горите е от 2008 г. Преминал е през всички степени – от лесничей до директор на ДГС Хвойна през 2015 г. В момента е докторант задочна форма в Института за гората към Българска академия на науките.

„Познавам всеки един от служителите в предприятието и мисля, че ще има пълна приемственост. Моят девиз и като директор и като служител е: „Открито и професионално управление”.  Ще управлявам прозрачно и ще надграждам постигнатото. ЮЦДП ще се превърне в открито и достъпно за всички граждани и служители предприятие”, коментира пред „Отзвук” Здравко Бакалов.

Очаква се утре промените в управлението на ЮЦДП да бъдат вписани в Търговския регистър.

 

Advertisement

3 КОМЕНТАРА

  1. Даже закъсняха с това саниране и премахване на паразитите от горите

  2. Брамво Здравко, бъди все така истински защитник на нашите гори. Желая ти успехи и непримиримост към унищожителите на природата, респективно околната среда. Бог да е с теб, борбата ще е трудна, но ти ще я спечелиш.

  3. За Ботьо Арабаджиев даже се закъсня, самите служители едвам чакаха да го махнат този паразит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close