Образование

Ученици от Чепеларе поеха за един ден “АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ” ЕООД

На 12 октомври 2017 г. АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ ЕООД прие ученици, които получиха възможността да бъдат мениджъри за един ден, тествайки своите умения в реална среда. Това стана в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“, която се организира от „Junior Achievement Bulgaria“ за 16-та поредна година.

Целта на този проект е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години, запознавайки ги с реалната работа в компании и организации от цялата страна в рамките на един ден. „Амер Спорт България“ ЕООД посрещна общо 11 ученици – от СУ „Васил Дечев“ и от ПГСГСТ „Никола Вапцаров“.

Ангелина Кисьова от ПГСГСТ „Никола Й. Вапцаров“ гр. Чепеларе, влезе в ролята на управителя на „АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД – инж. Йордан Ламбрев. Красимира Джучкова от ПГСГСТ „Никола Й. Вапцаров“ гр. Чепеларе стана мениджър на Отдел „Производствено планиране“ на мястото на Янко Костовски. Борис Узунов от СУ „Васил Дечев“ и Светлана Джучкова от ПГСГСТ „Н. Вапцаров“ бяха мениджъри „Качество“ вместо Костадин Кьоргогов. Поста ръководител отдел „Поддръжка“ от Костадин Димитров поеха Величко Губеров от СУ „Васил Дечев“ и Николай Пашов от ПГСГСТ „Н. Вапцаров”. Величка Сивкова от СУ „Васил Дечев“ и Николай Радоев от ПГСГСТ „Н. Вапцаров“ влязоха в ролята на Илия Илчев като мениджър „ИТ“, а Анета Хаджиева от СУ „Васил Дечев“ и Димитрина Александрова от ПГСГСТ „Н. Вапцаров“, бяха мениджъри „Проекти и Иновации“ вместо Диана Юрукова и Стефан Тилков. Денис Ушанли от ПГСГСТ „Н. Вапцаров“ пое функциите на Илия Шивачев като „Снабдяване и Логистика“.

На учениците бе представена кратка презентация на фирмата от управителя Йордан Ламбрев, след което всеки бе поет от своя Мениджър на отдел.

И „Амер Спортс България“ ЕООД, и учениците – останаха изключително доволни от проведената инициатива като си оставиха възможността да се организират подобни срещи и за в бъдеще.

Advertisement
Back to top button
Close
Close