Advertisement
НОВИНИ

Ученици от ППМГ „Васил Левски“ изненадаха класната си с оригинална театрална постановка

Ученици от 12в клас в ППМГ „Васил Левски“ организираха специална и вълнуваща изненада за своята любима класна, Бистра Блатева, като създадоха свой собствен кино-театър. Вдъхновени от различни покани в интернет пространството, учениците решили да сътворят специално представление, в което да бъдат главните герои заедно с госпожа Блатева, знаейки за любовта й към театъра.

В рамките на три дни зрелостниците изпращали на госпожа Блатева поредица от загадъчни съобщения, в които разкривали датата, часа и мястото на специалната им среща. Междувременно те имали възможност да заснемат и кратък видеоклип, който да прожектират в зала 2 на Родопския драматичен театър.
На 20 март, сряда, планът им влиза в действие. „Госпожа Блатева влезе сама в красиво декорираната зала, където я посрещна лаптоп, украшения и мистериозен бутон за старт. След като клипът приключи, ние излязохме от скривалището си зад кулисите и зададохме най-важния въпрос – дали ще дойде на нашият бал. С голямо вълнение и радост получихме мечтания отговор: ДА!“, сподели за „Отзвук“ Гергана Стоянова – ученичка от 12в клас.

Избирайки този нетрадиционен и креативен начин за покана, учениците успели да създадат лично и запомнящо се изживяване, споделено между тях и тяхната класна. „Кино-театърът е нетрадиционен и красив начин, чрез съчетание на творчество, емоции, вълнение, да създадем и спомени, които ще ни останат завинаги.“, добавя Гергана.

Учениците изразяват и своята благодарност към ръководството на Родопския драматичен театър, които прегърнали идеята им с отворени обятия, проявили съпричастност и осигурили необходимата подкрепа, за да стане факт вълнуващото изживяване, като пожелават на екипа на РДТ всичко най-добро занапред!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!