Полицейски

Убиецът Петър повтарял: „Изневяра, заклах я”

Преди да наръга смъртоносно Милена Петър бил в селския магазин. „Беше тук, изпи две бири, изяде едно парче салам, купи си веро, кутия цигари и си тръгна”, разказа магазинерката Росица Николова. По-късно пощаджията в селото се обадил на Росица, че къщата на Петър се запалила.

„Беше 13.50 часа, развихме маркуча и започнахме да гасим. Когато пристигна пожарната слязохме пред къщата и го видяхме там”, добави жената от магазина. Когато стигнали до съселянина си той бил видимо пиян и само повтарял: „Изневяра, заклах я”.

В тази къща е живяла под наем Милена.

Милена е открита на около стотина метра от къщата, в която живеела под наем. Предполага се, че след като я промушил с ножа, тя тръгнала да бяга. Силите й обаче я напуснали и заради загубата на кръв, паднала на тревата до дувар под една от къщите.

Пожарът е опушил прозореца на втория етаж на къщата на Петър (в дясно)

Милена и Петър били заедно от няколко години. Мъжът, който е родом от Русе пристигнал през 80-те години. Първо бил говедар, а после овчар. Лятото гледал и животните на хората от селото и съседните населени места, а зимата само своите 6 овце и 5-6 агнета. Все още не се е пенсионирал, защото нямал нужните години.

Милена Стефанова

Преди четири-пет години в пристигнала и Милена, която е от Варна. Тя също като него не е семейна, няма и деца. Преди да се установи в Турян през 2010 г. живяла в село Габрица.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close