НА ФОКУСПолицейски

Три години майка търси трупа на сина си, убит в Германия

 

Три години Росица Куцова плаче и търси своя син. Три години майката не може да намери покой и да погребе детето си. На 4 май 2017 г. обаждане на племенницата преобръща живота на семейство Куцови от смолянското село Река. Майката Росица и бащата Стоян разбират, че синът им Владимир е безследно изчезнал в Германия. Впоследствие се разбира, че 34-годишният Владимир е убит.

Десет дни след като семейство Куцови разбрало за изчезването на Владимир бащата отива в Германия. Полицията тогава изобщо не е предполагала, че става въпрос за убийство. Същия ден близо до гарата в града са били открити очилата му. Едва тогава немското разследване се задействало. Към момента има самопризнания, но трупът на родопчанина все още не е намерен. Уличени в престъплението са Антон Орака – син на работодателя на Владимир Халил Орака от Албания, който тогава е бил 20-годишен и – 21-годишният тогава Яник Брамкамп-Бранд – клошар и наркоман.

Адвокат на Росица и Стоян Куцови е д-р Мария Милушева – член на Баварския дисциплинарен съд на адвокатската колегия, специалист по наказателно право, с кантора в Мюнхен.

Вижте повече за убийството на Владимир Куцов и за трагедията на семейство Куцови във видеото!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close