Спорт

Топ тенисистка от Чепеларе с победа при мъжете в междуобластно състезание

Топ тенисистката от „Амер спортс“ – Чепеларе, Красимира Арденска стана победител в междуобластен турнир в категорията старша възраст. Тя победи всички мъже и заслужено спечели златото. Второто място завоюва Емил Мешев – възпитаник на Спортното училище в Чепеларе и състезател на „Амер спортс. Трети е братът на Красимира Илия, а четвърти Георги Иванов от Гоце Делчев.

Междуобластното състезание, в което участваха отборите на „Амер спортс“ и „Пирин“ , се проведе в Гоце Делчев миналата седмица. Двустранната отборна среща бе в категориите кадети, юноши старша възраст и индивидуално.

„При кадетите домакините от „Пирин“ се оказаха силни и победиха с 6:1. При старша възраст нашият тим спечели с 6:3“, каза треньорът на „Амер спортс“ Борис Влахов
Преходната купа също отиде в ръцете на Красимира Арденска.

„Този вид състезания са много ползотворни и по този начин ние „сверяваме“ часовниците си“, коментира още Влахов. Тази седмица трима от клуба – Красимира, Илия и Емил заминават за международен турнир в Македония. В края на седмицата предстои да започнат срещите на дългоочакваната А група в Панагюрище. Съставът на „Амер спортс“ е: капитан Гергана Атанасова, Красимира Арденска, Юлия Вързилова и резерва Вили Мекерова.

На 21 октомври мъжкият отбор стартира във В1 републиканска група.

Advertisement
Етикети
Back to top button
Close
Close
Close