Advertisement
Спорт

Топ 5 на най-странните залози, които букмейкърите са предлагали

Светът на спортните залози може да се похвали с много забавна страна, поради простата причина, че целият живот е една много интересна хазартна игра. Можем да видим хора,  които са готови да наддават за събития като дъжд в следващия час, какво ще бъде повишаването на цените на горивата през следващата седмица и още много други. Впрочем, към това забавление се включват и всички букмейкъри с особено чувство за хумор, но нека обърнем внимание на някои от основните изненади за почитателите на хазарта, както и смелите залози:

Щурмът на Зона 51 накара редица почитатели на залозите да се включат в наддаването относно извънземните. Макар и това да е военно въздушна американска база, един филм накара мнозина да започнат да подозират, че в тази база се крият извънземни. И дълго време армията пазеше всичко в тайна, докато не дойде време на един хуморист да създаде план за действие и да заяви, че ако се изсипят много хора на територията на базата, все един ще успее да види извънземните. Събитието за кратко време успя да намери достатъчно привърженици и до края на кампанията се оказа, че около 1.7 милиона са заявили присъствието си. Извънземни не бяха забелязани, но това не попречи на мнозина да направят един цял фестивал близо до базата.

Друг забавен залог може да бъде срещата на Доналд Тръмп с Ким Чен-ун. Трябва да отбележим, че американският президент се оказа един от първите, които след дълго игнориране на страната, успя да затопли отношенията и дори да се срещне със севернокорейския лидер. До тук добре, но какъв е залогът? Докато срещата траеше, почитателите на залози и редица букмейкъри бяха готови да приемат залози за менюто. Можем да забележим, че bet365 онлайн платформата също разполага с възможност за развлекателни залози, които определено освежават спортната картина. Мнозина смятаха, че Тръмп ще занесе поне някакъв вид бърза храна на лидера, която да си поделят, за да може и Ким да усети вкуса на демокрацията и капитализма. За съжаление се оказа, че Северна Корея ще трябва да се потруди малко повече, преди САЩ да донесе бургерите в страната. Разочарованието със сигурност е било много сериозно.

Вярвате ли в религиозни залози? Трябва! Все пак можем да открием, че мнозина се подготвят за селекцията на следващия папа. Макар и миряните да останат малко обидени от този факт, можем да забележим, че някои вече правят залози относно шансовете си за следващ кандидат за глава на Римокатолическата църква. Оказва се, че вече има залог за следващия лидер. Това е особено дългосрочен залог и ще изчакаме, за да видим кои ще са победителите.

Извън религията, нека се запознаем с някои интересни предложения около Илон Мъск и неговите автомобилни постижения. Разбира се, самият гений може да бъде открит в много разнообразни залози, включително присъства и твърдението дали е рептил или не. Няма да изпадаме в тези конспирации, а ще обърнем внимание на неговия легендарен ръбат автомобил. За да рекламира тази машина, Мъск заяви, че ще направи едно специално състезание между Ford F-150 и Tesla по дърпане на въже. Любопитството беше голямо и букмейкърите веднага се включиха в играта. За съжаление двигателят с вътрешно горене спечели, а втори рунд не се излъчи.

Приключваме класацията с най-скъпия развод в историята на света. Собственикът на Амазон – Джеф Безос успя да намери място във всяка медия, но не си мислете, че не предложи и възможност за забавление. Докато разводът течеше, някой шегаджия предложи в света на букмейкърите възможност за един интересен залог – дали Джефри ще се събере с колежка или няма? Безос вече беше избрал журналистката Лорън Санчес. И най-забавното е, че в секцията от залози дори не присъстваше журналистка. Най-близкото до това класиране беше именно писателка, но нищо повече.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!