Advertisement
НОВИНИ

Тодор Батков-син: Хората са уморени от експерименти, искат стабилно правителство

„Стига избори! Отиват пари на вятъра, които могат да бъдат вложени в разкриване на нови работни места“, с тези думи посрещнаха хората втория в листата на ГЕРБ-СДС Тодор Батков-син, който бе на обиколка в Девин и околните села. В с. Гьоврен той се срещна с работници и собственици на малък и среден бизнес.

“Правя европроекти и правителството пада, а с него и проектите. Плащам за проектанти и всичко отива зян. Няма ли правителство, няма и сигурност“. Това сподели пред Тодор Батков-син Исмаил Терзи, собственик на шивашки цех за военно облекло в селото, който цели 25 години е най-големият работодател там.

„Поех ангажимент към Исмаил и хората от цеха, че в следващия парламент ще работя за това средствата по Плана за възстановяване и устойчивост, по Програмата „Региони в растеж“ и по Програмата „Развитие на селските райони“ да достигнат до тях, за да имат достатъчно финансов ресурс, с който да подобрят условията на труд, да обновят материалната си база, да намалят производствените разходи и да могат да увеличат заплатите на хората. С просто око се вижда, че тези хора са много трудолюбиви, те не чакат на държавата, но ако им се помогне малко, те дишат много по-спокойно“, споделя Тодор Батков-син.

Заедно с представители на листата на ГЕРБ в Смолянския избирателен регион Тодор Батков- син, който е с преференция 102 в листата с номер 22, се срещна и с пенсионери от Девин.

„Нормално е хората да се интересуват от размера на пенсиите. Те заслужават достойни старини, защото цял живот са се трудили и сега е моментът да живеят спокойно. Вместо това едва свързват двата края. Не е честно пенсиите им да се вдигат само предизборно. Трябва да се развива стабилна икономика, която да генерира нови работни места. Само така държавната хазна ще бъде пълна,а пенсиите ще се доближат до европейските“. Това каза Тодор Батков след срещата с пенсионерите. Те, на свой ред, му пожелаха да стане депутат и освен за тях да мисли и за младите хора – за това как те да не си тръгват от региона, да имат перспективна работа и да отглеждат децата си тук.

Предизборната обиколка на Тодор Батков-син мина и през селата Беден и Брезе, където хората продължиха да споделят тежки проблеми. “Обезверени и отчаяни са заради тоталната липса на държавност. Крайно време е да направим така, че местната и централната власт да започнат да си изпълняват задълженията към тия хора, които са им вменени по закон и аз ще бъда много непримирим в това отношение в следващия парламент!“, категоричен бе Батков-син.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!