КултураНОВИНИ

Тази година без джаз фестивал на Перелик

С дълбоко съжаление като организатори на „Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал“ в този ден трябва да обявим, че тазгодишното събитие, което трябваше да се проведе на 25 юли няма да се състои, съобщиха от екипа, който подготвя най-голямото музикално събитие в Средните Родопи. Програмата, която бяхме планирали за това лято, частично ще се прехвърли към следващото ни издание, което очакваме с нетърпение на 31 юли, 2021 година.

„Фестивалът трябва да бъде отменен за първи път през петнайсетгодишната си история, в която той обединяваше хората и представяше незабравими музикални моменти.  Всички ние от екипа на фестивала се надяваме да продължим да споделяме магическите моменти с тези от вас, които като нас, не могат да си представят лято без „Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал“ в Родопите. Нашите мисли са с нашия екип, с нашите музиканти, изпълнители, помощници, техници и инженери и към всички наши партньори, които правят това събитие възможно – от местни хотели и бизнеси, до всички жители на град Смолян и, разбира се, нашите лоялни фенове.“ – пише в съобщението, изпратено до медиите днес.

Нямаме търпение да Ви видим отново на връх Перелик на 31 юли 2021 година, за нощ на незабравими преживявания и музикална магия, пожелава екипът на джаз фестивала.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close