Advertisement
НОВИНИ

„Талантите на Смолян“ тази година ще превземат сцената на РДТ на 27 април

Фестивалът ще се проведе под надслов „Заедно срещу употребата на наркотични вещества и противообществени прояви сред децата на Смолян“., съобщиха от пресцентъра на Община Смолян.
Срокът за записване на участниците е до 19 април т.г.
Изпълненията на участниците ще започнат от 10.00 часа на 27-и април в зала 1 на Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“.

Организатори на събитието са Община Смолян, Превантивно-информационният център по наркотични вещества и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
Входът за публиката е свободен.

„Целта на фестивала е да откликнем на потребностите за изява на децата и да покажем техните таланти. Да се обединим заедно срещу употребата на наркотични вещества и противообществените прояви сред децата на Смолян.“, съобщават организаторите.

Фестивалът няма да бъде с конкурсен характер. Изявите могат да бъдат от следните жанрове: музикално, танцово, театрално изпълнение и рецитал на стихове от български автори. Могат да участват индивидуални изпълнители, камерни, ансамблови, вокални, инструментални, танцови и театрални формации.

Във фестивала могат да се включат всички деца на възраст от 1-ви до 12-и клас, като всеки участник ще има право на една изява във фестивалната програма. Времетраенето на изпълнението е до 7 минути.
Срокът за записване на участниците е до 19.04.2024 г. (включително) до 17.00ч.
Записването на участниците става след като се попълни заявка и се изпрати на имейл адрес: pic_smolyan@abv.bg

Формата на заявката е изпратена вече до училищата и културните институции в Смолян.
За повече информация относно фестивала – Мария Славчева – секретар на ОбСНВ тел.: 0301/85 909 и Сийка Алексиева – секретар на МКБППМН тел.: 0301/6 25 72.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!