Инциденти

Студентка от Смолян изчезна безследно в Стара Загора

22-годишната Илияна Петкова от Смолян е изчезнала безследно в неделя в Стара Загора. Това съобщи пред „Отзвук“ сестра й Николина. Ликът на момичето със съобщение „Издирва се“ е качен във фейсбук групата „Истината за Стара Загора“. Илияна е била в неделя с приятеля си в района на автогарата в града. Разделили се и от тогава никой не я е виждал. Приятелят й подал сигнал в полицията вчера.

Илияна е завършила „Рехабилитация“в Медицинския колеж в Стара Загора. В момента следва магистратура „Кинеизетерапия“ в Националната спортна академия.

„Сестра ми няма в себе си телефон. Смятала, че го е загубила, когато е тръгнала в неделя от София към Стара Загора. Впоследствие съквартирантката й е намерила апарата в общежитието“, разказа Николина, която преди дни е заминала при родителите си в Германия за празниците.

Илияна не пожелала да отиде при тях, за да може да бъде с приятелите си. Според Николина сестра й досега не е изчезвала за толкова време. Семейството се е свързало с всички приятели на момичето, но засега никой не я е виждал. „Говорихме с баба и дядо, те проверяват жилището ни в Смолян, но и там я няма“, допълни Николина.

„Много сме притеснени, но не губим надежда“, каза майка й Диана Петкова.

„Отзвук“ се обръща към всеки, който има някаква информация за Илияна да се обади на тел. 112 или на 0889805601 (Николина Петкова).

Advertisement
Back to top button
Close
Close