Advertisement
НОВИНИ

Стефан Сабрутев: Момчиловци е магическо място с многолетна и многолика история

Областния управител на област Смолян Стефан Сабрутев бе официален гост на празника на село Момчиловци, който по традиция се отбелязва в деня на Светите равноапостоли Константин и Елена. Той поздрави жителите и гостите на Момчиловци като сподели, че Момчиловци е магическо място с многолетна и многолика история. Магически са и хората, живеещи тук, запазили толкова години българското и родопското гостоприемство. В приветствието си към присъстващите Стефан Сабрутев допълни, че дошъл за първи път тук, човек е трудно да си тръгне, не само заради природата, а най-вече заради хората, които мислят един за друг, заради духа на селото, съхранените му културни, родови традиции и християнски ценности. Стотици са творците и обществениците, спортистите и предприемачите, които разнасят славата и чертаят пътя му.

В навечерието на светлия празник на Светите равноапостоли Константин и Елена, Момчиловци изпраща своите абитуриенти и поздравява 50-годишните юбиляри. По този повод Областният управител поздрави зрелостниците, като ги призова да не забравят своето училище и неповторимите преживявания в него. Да помнят и уважават учителите си, да запазят приятелствата! На абитуриентите пожела здраве, сполука и щастливо бъдеще, а на юбилярите, да не прекъсват корените с родното място и винаги да се завръщат тук.

На жителите и гостите на Момчиловци Областния управител Стефан Сабрутев пожела да бъдат благословени с много здраве и благополучие, позитивна сила и вдъхновение за нови успехи в това, към което се стремят и да ги закрилят Светите равноапостоли Константин и Елена.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!