НОВИНИ

Смолянски музикант се нуждае от помощ за операция

Известният смолянски музикант Христо Иванов – Ицо Брадата, се нуждае от помощ за операции на двете тазобедрени стави. Емблематичният рокаджия трябва да премине през предоперативно, оперативно и следоперативно лечение. В същото време има сериозно съпътсващо заболяване – венозна недостатъчност, което допълнително усложнява състоянието му. Необходимата сума за лечението е 20 000 (двайсет хиляди) лева.

Откритата сметка е на името на сина му Иван, тъй като за Ицо предстои дълъг престой в болница, и така винаги ще бъде възможно да се реагира максимално бързо от страна на семейството му по отношение на финансовите дела, обясниха приятелите му, които са подели благотворителната кампания.

Ицо Брадата е известен от близкото минало смолянски музикант. След завършване на Института за културно-просветни кадри в Хасково започва музикалната си кариера. Бил е бас китарист на „Виевската група“ и „Кутелската група“. Голям приятел е на Васко Кръпката. Той е основател на единствения по рода си джаз-рок клуб в Смолян. Неговите съграждани го познават като запален рокаджия, добър музикант и страхотен приятел.

От години има музикален магазин до Клуба на дейците на културата в града.

Банкова сметка, титуляр:
Иван Христов Иванов
УниКредит Булбанк
IBAN: BG63UNCR70001523607036

Advertisement
Back to top button
Close
Close