Култура

Смолян част от Националното турне на Христо Шопов

Смолян е част от Националното турне на актьорът Христо Шопов. На 20 ноември в Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“ той ще представи пиесата „Всичко или нищо“ заедно с колегите си Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас.

„Всичко или нищо“ вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в  интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

Пиесата разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. „Всичко или нищо“ е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.

Началото на спектакъла е 19,00, а билети се продават на бул. „България“ 32 (до „Здравец“), тел. 0879 697207  и в мрежата на Еventim.bg

Advertisement
Абонамент за видео канала на "Отзвук" в Youtube. Безплатно е! Очакват ви над 100 видеа!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ!
Close
Back to top button
Close
Close
Close